Annihilation (2018)

Ocena:
3.9 od 15 glasova
Vreme:
13/Mar/2018, 21:49
Kategorija
Prijavi:
Fenixsite ima funkciju pretraživaca linkova tako da se ni jedan video ne nalazi na našem serveru.

Biologistkinja se prijavljuje na opasnu tajnu ekspediciju gde zakoni prirode prestaju da važe.

Dalje

Ukoliko vam ne radi plejer reinstalirajte ekstenziju,uklonite postojecu pa iz pocetka ovde
alfa
alfa
0
Nista savrseno, ali je gledljiv i zanimljiv. Ima kraj i sve je doreceno. Ko voli fantazije, misterije neka ne propusta. Moze da se pogleda. Nije los uopste, cak suprotno.
  • 16/Mar/2018
Trajko
Trajko
0
Početak nije loš i nagoveštava dobru i dinamičnu radnju, al* onda biva sve lošiji, da bi se završio bezveze i bez ikakve poruke... Žao mi je što sam uopšte protraćio vreme... A primetio sam da je u poslednje vreme sve više ovakvih filmova, pre svega mislim na poslednja dva sa Met Dejmonom i sa Nikolas Kejdžom... 
pravila
  • 16/Mar/2018
rbracano
Film nije loš međutim to je bila odlična ideja koja nije razrađena do kraja.Čini mi se dosta nedorečen.Kad zbrojim utiske i pozitivne i negativne film me je razočarao.Pogotovo kraj.
Čini mi se kao da su gledateljima ostali dužni nešto.Meni bar jesu!
5/10
  • 15/Mar/2018
Alexanda
Za mene odlican film. Na kraju filma pocnes da razmisljas o mnogo cemu. I definitivno postavis hiljadu zasto. Izuzetno jasan film, bar za mene, i na kraju filma po meni ima naznake za stvaranje novog dela. E sad ovo je ona vrsta filma koja ti se ili svidi ili ne, ili ga razumes ili ne. Vizuelni efekti sasvim dobri, po meni ovakakv film i ne iziskuje jace efekte. Gluma sasvim dobra. Zamisao odlicna.
  • 15/Mar/2018
stef
stef
0
Film je mnogo obecavao u pocetku,a na kraju jedan utisak nedorecenosti. Nisam odusevljen filmom definitivno. Skroz su mi pomesane misli u vezi filma,ali nesto ne pretezu na pozitivnu stranu.Ideja filma je definitivno ,makar meni zanimljiva,ali je to toliko moglo da se vise razradi.
  • 15/Mar/2018
LeoTron
Po meni IMBD ocena moze da prodje,ali mi nikada nisu neko merilo,kada neki filmovi losiji dobiju istu ili vecu,film je fenomenalan,od price,efekata i svega ostalog,nesto ovako bas nije bilo i ja licno i vecu ocenu bih dao,trip je odlican kolko je sve cudno i neizvesno,bilo je na temu dnk,ali ovako bas ne,za sve ljubitelje fantastike da uzivju i lepotama maste,da je moglo bolje,moglo je,ali onda bih bilo savrsenstvo,ali tako jos nejedan nije napravljen da nekome nesto se nesvidi u filmu i ovde ce verojem biti razlicitih ukusa i onima kojim se nece ni svideti. ok
  • 14/Mar/2018
-->